08 de gener 2007

ADÉU I BENVINGUTS

Aquest blog va nàixer amb l'objectiu de potenciar i donar arguments a favor d'un pacte entre EU i el Bloc. A pesar del poc de temps que portem en la blogosfera, hem aconseguit fer més de cent aportacions (exactament 113), que set-centes quinze persones hagen participat en el debat i que altres dotze mil hagen visitat les nostres pàgines en menys de 4 mesos.

Ara, una vegada aconseguit que el pacte siga una realitat, (i passades les vacances de Nadal) ja no té sentit ni el nom d’aquest blog, ni el seu contingut.

Tot i això, som conscients que el camí per fer fora de la Generalitat el PP no ha fet més que començar. I això ens dona noves forces per continuar alegres i combatius. Serà a través d’un nou blog que hem batejat com El Fartet i al qual ja podeu accedir. Diàriament hi trobareu novetats.


Hem elegit aquest nom en solidaritat amb eixe peix autòcton, semblant al samaruc, que es troba en perill d’extinció a causa del deteriorament mediambiental i la presència d'espècies invasores com el Peix Momia, en altres llocs també anomenat Pez Pirañita. Una situació molt suggeridora per a nosaltres.

Estem farts! Salvem el fartet del PP! Fem fora de la Generalitat les mòmies i piranyes!

RECORDEU: A PARTIR D'ARA ENS TROBAREU A http://elfartet.blogspot.com

02 de gener 2007

VICTOR CAMPOS PORTA LA NEGRA

El vicepresident del govern valencià, Víctor Campos, i l'alcadessa de València, Rita Barberà, han participat en la convocatòria de "Peones negros", l'organització creada per Jiménez Losantos. L'excusa era condemnar l'atemptat d'ETA, però l'han aprofitada per intoxicar sobre l'11-M i responsabilitzar el govern de l'atemptat.

Segurament Víctor campos desconeix que Jiménez Losantos és un enemic declarat de Mariano Rajoy i, per extensió, de Francesc camps, i un fidel aliat d'Eduardo Zaplana. Serà que no ho sap, és bobo o les dos coses a la vegada. Si voleu saber la resposta presioneu la fletxa blava que hi ha damunt la imatge de baix.