14 de setembre 2006

MORERA NO S'ENTERA

No s'entera quan demana al PSPV que pressione a EU perquè millore la seua oferta electoral. Què tindrà Morera en el cap per a pensar que el socialista Joan Ignasi Pla pot aconseguir d'EU el que no ha aconseguit ell?. El que ja resulta vergonyant és que intente justificar la intermediació de Pla argumentant que el PSPV és "el principal beneficiari del pacte". Però no haviem quedat que el principal beneficiari de fer fora al PP era la societat valenciana? No havíem quedat que cal guanyar per forçar als socialistes a fer polítiques progressistes? És que algú està pensant en donar-li un xec en blanc al PSOE?.

3 Comments:

At 21:24, Anonymous Anònim diu...

Vaig assistir com a representant d'un mitjà a la roda de premsa i Enric Morera no va dir això en cap moment ni va nomenar a Pla. És una interpretació del periodista sobre l'afirmació "sense el BLOC no hi haurà canvi" que jo compartisc plenament. Si els vots del BLOC no compten no hi haurà canvi.

 
At 23:37, Anonymous Anònim diu...

Si això que expliques és així, bé faria Morera en filar més prim en les seues declaracions i deixar ben clar que a, més del canvi, el BLOC aspirar a condicionar el PSOE cap a posicionaments clarament valencianistes. Vaja, que Pla s'haurà de semblar més a Maragall que a Montilla.

 
At 18:37, Anonymous Anònim diu...

Que el PSOE no pot presionar a EU? Mira només fent fora a Gloria marcos de COnsell de RTVV, ja la deixa sense mitjans de subsistència.

mira si és facil..

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home