19 de setembre 2006

SUMAR I MULTIPLICAR

No és cap secret que si EU i el Bloc s’hagueren presentat junts a les passades eleccions autonòmiques, no haurien canviat substancialment els resultats electorals. És a dir, no haurien fet fora de la Generalitat al PP.
Guanyar les pròximes eleccions no s’aconseguirà sumant els escons que obtinguen EU i el Bloc presentant-se per separat. El repte per al 2007 és crear il.lusió en aquells que en les passades eleccions es van quedar en casa i no anaren a votar. Cal reconèixer que la manera en què s’han desenrotllat fins ara les negociacions entre EU i el Bloc estan aconseguint tot el contrari.

2 Comments:

At 13:51, Anonymous Anònim diu...

PC+Gloria Marcos = destrucció de les aspiracions de canvi.

 
At 17:20, Anonymous Anònim diu...

Companys,
el problema és que per a alguns sobrem els comunistes (i qui coincideix amb nosaltres). Els que volen això voldrien un acord entre nacionalistes, no un acord entre les diferents identitats d'esquerres (comunistes, ecosocialistes, Verds, nacionalistes d'esquerres...). Altres, pel contrari, volem un acord que incloga a tothom. Sense tal acord, el canvi no seria possible. Però encara estem a temps d'aconseguir-ho, si juguem a la búsqueda del consens i no a la desqualificació.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home