27 de setembre 2006

EL GRAN HOUDINI


L'acord del Consell Nacional d'EU ha lligat conscientment de peus i mans els negociadors d'esta formació a l'hora de pactar amb el Bloc. Per contra, la direcció dels nacionalistes ha donat unes directrius molt més obertes als seus representants. La conseqüència d'aquests fets és que s'ha creat una situació perversa en la qual EU es troba en millor situació per pressionar que el Bloc, ja que aquest pot cedir i els altres, per imperatius orgànics, no.

Ara, el Bloc intenta seguir els passos d'EU i Enric Morera vol acudir dissabte que ve al Consell Nacional del seu partit amb les mans exteses perquè també li les lliguen. D'aquesta manera, podrà dir que es troba en les mateixes circumstàncies que Glòria Marcos. És a dir, en un cul de sac.

El futur de Glòria Marcos i Enric Morera sembla que és el d'emular El Gran Houdini, el mític artista que estava especialitzat en fugues. Segons conten, es feia lligar amb cadenes, es tirava a l'aigua i sempre aconseguia deslligar-se i salvar la vida. També ells hauran d'acabar deslligant-se de les cadenes que ells mateixos s'han posat si volen que sobrevisca el pacte. I en aquesta tasca no els aprofitaran de res els trucs que feia servir El Gran Houdini.

Enric Morera hauria de saber que Glòria Marcos, en igualtat de condicions, juga amb avantatge. A ella, per capgirar un acord de la direcció, només li cal convéncer el PCPV, que està format per gent molt homogènia i disciplinada. No és el cas del Bloc. Morera, tindria més difícil modificar un acord del seu Consell Nacional. I fins i tot podria crear un terratrèmol a Castelló. Val més que no es lligue molt fort.

1 Comments:

At 12:48, Anonymous Anònim diu...

Mireu quin video:

www.bloc.ws/canvi2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home