27 de setembre 2006

EPPUR SI MUOVE!

Una de les opcions del Bloc es "fer una proposta transaccional, en la línia del que s'ha estat barallant públicament aquestes setmanes. Això posaria la pilota en el camp d'EUPV, que hauria de contestar, i potser obriria la via de l'acord (però per a facilitar-ho, seria millor que la proposta hagués estar prèviament sondejada en converses exploratòries)".

D'aquest text es dedueix que si el Bloc demanara a EU un tercer escó , concretament el que correspondria al tercer lloc de la llista per Alacant– única qüestió que s'ha plantejat darrerament-, els de Glòria Marcos podrien reconsiderar la seua postura actual, que no és altra que mantindre al cent per cent l'acord del seu Consell Nacional.

La cita que hi ha entre cometes és de Rafael Pla, Secretari de Formació i Debat del PCPV i forma part del comentari que va fer en aquest blog el passat dia 25 sobre a l'escrit DIPLOMÀCIA VATICANA.

Pla, explícitament, deixa oberta la porta a què EU realitze noves concessions al Bloc. El més important però, és que ell mateix, tot i que siga de forma implícita, es pronuncia a favor de fer-les.

2 Comments:

At 15:05, Anonymous Anònim diu...

Home, "si el Bloc demanara a EU un tercer escó , concretament el que correspondria al tercer lloc de la llista per Alacant", tal qual, això no seria una proposta transaccional, ni és la que "s'ha estat barallant públicament aquestes setmanes", fins i tot en aquest blog. Això seria "plantejar la que va resultar minoritària al Consell Nacional d'EUPV".
El cert és que la proposta aprovada pel Consell Nacional d'EUPV és prou oberta com per a admetre desenvolupaments "forçats, però no contradictoris", com s'ha escrit en aquest blog, que permetan avançar cap a l'acord. En aquest marc es menegen els meus raonaments. Que ningú m'atribuisca, per tant, propostes contràries a allò que ha aprovat EUPV. Potser altra gent ho faça, però no jo ni el meu partit (el PCPV). Que quede clar.

 
At 09:40, Anonymous Anònim diu...

Sembla que llegim diaris diferents. Efectivament, el que s'ha barallat les últimes setmanes es negociar el tercer lloc per Alacant. Però bé, ja que dius que estàs "menejant raonaments", explica-los. Igual ens ilumines.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home