23 de setembre 2006

GUANYEM (PRIMER) POLÍTCS


Doncs sí. Al pas que va la cosa primer potser caldrà guanyar polítics i polítiques amb capacitat de liderar després el país. Enguany serà més interessant que mai escoltar quines consignes i missatges llança la gent en la manifestació d'Eliseu. Quines i a qui.

5 Comments:

At 08:49, Anonymous Anònim diu...

L'any passat no erem més d'un miler de persones, així que no crec que sigam tan decisius per pressionar les cúpules dels partits.

 
At 15:08, Anonymous Anònim diu...

Per al 9 d'octubre caldria tenir enllestit un principi d'acord i ser el punt de partida per a la mobilització al seu voltant.
Si malhauradament no fora així, esperem que els missatges siguen coherents amb els del passat 25 d'abril: per un acord ampli entre EUPV, BNV, ERPV, EV-PV i EV-EE.
EUPV hem fet nostre aquest objectius. Esperem que s'espente en aquesta direcció enlloc de voler reduir-se a un acord EUPV-BNV.

 
At 17:13, Anonymous Anònim diu...

Estimats amics.
Primer que res vull agraïr l´existència d´un blog de debat que es plantetja des de la col.laboració de persones que estan en partits diferents i que busca un estil constructiu i respectuós (agrade més o menys, encerte més o menys, això és altre tema).Crec que és el camí, confluir des de la base i des del treball conjunt i la reflexió conjunta per avançar cap el pacte conjunt, des d´allò que ens apropa i no des de les desqüalificacions.

Però la mani no és d´Eliseu (tot i que siga "l´alma màter" i moltes coses més). La mani és també de moltes entitats cíviques que també la convoquen i de TOTS els partits cridats a pactar que, des de fa messos, han assumit col.laborar a convocar-la. Per tant serà un bon moment per a comprovar el nivell real de confluència. Tenen molt a dir no sols els que faran els parlaments finals, sinó tots els participants. Esperem que el trellat, el respecte i la unitat destaquen front a les qualitats contràries . El pacte depén de tots, no sols dels caps de llista.

 
At 19:47, Anonymous Anònim diu...

Molt bé, Carles. Seria convenient que ningú aprofitara per insultar ni provocar tensions que dificultaren la culminació del pacte, si és que no està ja fet el 9 d'octubre (jo espere que sí).

 
At 16:48, Anonymous Anònim diu...

Supose que les consignes seran les de sempre. BLA BLA BLA. Però finalment Eliseu mantindrà el fantasma d'ERC-PV i finalment votarà al PSOE com sempre. Eliseu és l'oncle Tom

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home