13 d’octubre 2006

HA NASCUT UNA ESTRELLA


La direcció d'EU continua encabotada en desblocar el pacte amb el Bloc a través de la troballa d'un estrany i singular independent a qui oferir el tercer lloc de la llista d'Alacant. I no hi ha manera que atenga a raons. El cas és que les hi ha:

- En l'actual situació, no satisfà ni pot satisfer les aspiracions del Bloc i per tant no soluciona el problema sinó que en crea un de nou.

- La forma de cercar l'esmentat independent per part d'EU s'ha fet de forma maldestra i a esquenes del Bloc. I això, ha acabat d'enverinar la seua elecció. Segurament perquè des del principi s'ha confós el terme candidat independent amb candidat de consens.

- Curiosament, l'elecció d'un independent contradiu clarament l'esperit i la lletra de l'acord pres pel Consell Nacional d'EU on tots els llocs de les llistes es reserven únicament i exclusivament a organitzacions polítiques i no a individus.

- Es busca la presència de moviments socials en les llistes electorals a pesar que aquests mai no l'han reclamada.

-Es pretén triar una persona representativa dels moviments socials a esquenes d'eixos mateixos moviments socials. Un fet que, fins i tot, podria acabar creant-los problemes interns.

- En les actuals circumstàncies, l'exigència d'un independent en les llistes equival a confessar la incapacitat de canalitzar pels propis mitjans i presència les reivindicacions dels moviments socials als quals es pretén servir i defensar.

- La singularitat que es pretén conferir al futur diputat independent podria distorsionar el funcionalment del grup parlamentari.

- Caldria argumentar per què ha de ser d'Alacant el representant dels moviments socials i no de les circumscripcions de València o Castelló.

- L'exigència de no tindre carnet de partit consagra la idea que estar afiliat a una formació política implica sectarisme i que és una rèmora per participar activament i representar un moviment cívic o social.

- Resulta infantil lligar independència a absència de carnet de militant. Enrique Múgica va deixar el seu del PSOE una setmana abans de ser nomenat Defensor del Pueblo per exigències del guió i el resultat hauria sigut el mateix si s'haguera quedat amb el carnet del PP que era el que mereixia tindre.

Darrera reflexió:

Tot l'esmentat ens porta a una última reflexió: suposem que finalment es troba una persona independent, que no siga del Bloc, però que agrade al Bloc i que, a més, li encante a EU. Una persona en la qual es consideren representats els moviment socials. Un esperit pur que no estiga contaminat per l'exercici de cap militància de partit i que puga ser adorat tant pels aficcionats del Barça, com els dels Reial Madrid... Una vegada aconseguit que brille una nova estrella en el firmament, no caldria oblidar-se'n de situar-la en el número tres d'Alacant i convertir-la directament en la candidata de la coalició a la Generalitat i cap de llista per València?

8 Comments:

At 13:12, Anonymous Anònim diu...

Posats a creure en els milacres, i si el sectarisme i la prepotencia es deixa al calaix i pensem en la gent i en el País?

 
At 16:36, Anonymous Anònim diu...

Perquè no anem més enllà i esborrem aquests blogs insuportables que no fan més que dir mentides i marejar el personal.

 
At 18:58, Anonymous Anònim diu...

D'acord. I si arribes a governar instaurem la censura prèvia per a evitar-li "biodramines" al personal i l'esforç de pensar per ells mateix, no?

 
At 20:46, Anonymous Anònim diu...

No sabia que Fraga escriguera en aquest blog. Ho dic pel comentari de 16.36.

Però el que volia no era dir això. Acabe de veure una enquesta sobre les eleccions catalanes que donen al PP un 4'3 per cent dels vots. Es a dir que si es presentara al País Valencia seria un partit extraparlamentari. No consola pensar que cada porc té el seu Sant Martí?

 
At 17:13, Anonymous Anònim diu...

És un 4,3 d'intenció direta sobre tot el cens, és a dir sobre un 6% real. Vaja el mateix que té EUPV al País Valencia. Entre un 4,4 i un 4,6. Segons la participació això pot ser un 6 o un 6'2%.

Al BLOC li doen un 3,5%. Real un 4,5 o 4,8%.

 
At 11:21, Anonymous Anònim diu...

Comencem a estar farts.
G.Marcos i E.Morera competint per qui te més collons.
Que vagen a fer la ma i ens deixen amb un acord imprescindible.

 
At 00:01, Anonymous Anònim diu...

Glòria segur que no té més collons que Morera, hehehehehehe Ara que... el que sí que té és més esperit de lluita.

 
At 11:58, Anonymous Anònim diu...

I més prepotència, i més sectarisme, i més dogmatisme, i més esperit de lluita individual i personalista,....
Sabeu que en una xerrada feminista es posà com exemple de comportament masclista el que mantenien a duo G. Marcos i E. Morera?
Doncs sí.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home