02 d’octubre 2006

PASTILLES JUANOLA


Ha arribat el moment de fer-los saber un dels secrets millor guardats.

Les forces de seguretat, després d'una llarga investigació, van escorcollar recentment les cases de destacats militants d'EU i del Bloc. Segons l'informe que tenim en el nostre poder, s'ha descobert que en la casa d'Enric Morera s'ha trobat una caixeta de pastilles Juanola. Es tracta del mateix tipus de pastilles i la mateixa marca que temps enrere es va trobar en l'escorcoll que es va fer a la casa de Pasqual Mollà. Aquesta rara coincidència fa pensar als perits que els dos polítics estan relacionats entre si i/o han tingut un mateix tipus de formació i/o son ells els autors de l'estratègia destinada a desestabilitzar EU. Les forces de seguretat estan a l'espera d'una nova ordre judicial per descartar la presencia d'àcid bòric davant la possibilitat que puga ser utilitzat per fer un atemptat revisionista en la reunió del Consell Nacional d'EU de dissabte que ve.

Ja sabem que alguns es prendran a broma aquestes revelacions, però podem assegurar que no estan molt allunyades dels raonaments que alguns fan servir a EU per no pactar amb el Bloc.

6 Comments:

At 12:39, Anonymous Anònim diu...

El que no dieu és que els que pensen d'aquesta manera en EU solen ser lectors habituals de El Mundo. No serà eixe el problema?

 
At 12:53, Anonymous Anònim diu...

Pot ser graciós però jo no entenc de que va el comentari sobre les juanoles. Algú m'ho pot explicar?

 
At 13:30, Anonymous Anònim diu...

A vore si sóc capaç d'explicar-lo.

El diari El Mundo porta setmanes intentant provar una conexió fantasma entre ETA i els atemptats de l'11M. L'última suposada prova és l'existència d'àcid bòric (un producte molt comú en qualsevol drogueria) en les cases de diversos imputats pels atemptats, per una banda, i de gent d'ETA, per una altra.

Esta coincidència està agarrada pels pèls, no té consistència ninguna i només és una "palla mental" de Pedro Jeta per a seguir publicant xorrades en el seu diari.

En el comentari d'este blog, les pastilles juanola serien l'àcid bòric, és a dir, una presumpta prova que, a ulls dels qui només saben vore fantasmes, demostrarien la conexió Morera-Mollà per a carregar-se el PC.

Com veus, es tracta d'un comentari en to d'humor.

 
At 16:23, Anonymous Anònim diu...

Serè en to d'humor, però a mi em sembla una de les entrades més serioses i creibles que hi ha a la bitàcora

 
At 14:12, Anonymous Anònim diu...

Doncs no, mira. Encara que Pasqual Mollà s'esforça molt en presentar-se dins EUPV com l'advocat del BNV, això resulta poc creible: tots els indicis apunten a que Pasqual segueix la seua pròpia agenda, orientada a intentar aconseguir el poder dins EUPV, i que per a això intenta utilitzar el tema dels pactes, entrebancant amb les seues declaracions extemporànies un pacte abans de l'Assemblea d'EUPV que tindria difícil rendabilitzar. Nosaltres s'hem adonat, i sembla que el BNV també.
I que conste que parle de Pasqual, que és qui es dedica a interferir el procés de negociacions amb les seues declaracions públiques, i no del conjunt d'EiP, on pense que hi ha prou gent que treballa sincerament a favor del pacte, cercant solucions i no conflictes.

 
At 23:44, Anonymous Anònim diu...

Tu si saps, camarada.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home