14 de desembre 2006

ADÉU RITA

Si en política les formes compten, a Rita Barberà han estat a punt de ficar-la en un nou jardí. I ja en van...

L'alcadessa de València ens acaba de presentar una pàgina web que ha hagut de ser retocada urgentment perque, en la seua primera versió, barrejava institució (ajuntament) i partit (PP) amb una naturalitat inacceptable.

Segons el copyright que ahir apareixia al final de la pàgina, la web era propietat de l'Ajuntament de València. (De fet, el logo del consistori encara hi apareix també en un lloc preferent). En canvi, quan es visitava l'avís legal de la pròpia pàgina es podia llegir que "la entidad titular de este sitio en Internet es el Partido Popular". Però, en què quedem? Carn o peix ? I més, qui ho ha pagat tot això: la carn o el peix?

Conscients de la clavada colossal de pota, 24 hores després la novíssima web ha sigut rectificada i el nou coypright que s'hi pot veure, adaptat. La pàgina ja no és de l'Ajuntament de València, com ahir, si nó del PP de València.

Algú podria pretextar, com a reacció primera, que només estem davant d'un error sense importància, però a nosaltres no ens ho sembla. No creguem que ningú, en un excés de zel, tinguera cap lapsus innocent. No. Coneguent al personatge (i als seus corifeus), ens inclinem a pensar que aquesta mescla inicial entre consistori i partit no era més una manifestació més de la incapacitat de la dreta capitalina de diferenciar una cosa i l'altra, de governar-nos a tots com si les institucions foren un "cortijo" particular i privat. La "forma" original d'aquesta web era un fidel reflex del "fons" polític de la seua titular. La prova és que han hagut de rectificar. Ara, si és per nosaltres, confiem que la rectificació definitiva vinga al maig al crit d'Adéu Rita!.

1 Comments:

At 23:07, Anonymous Anònim diu...

http://compromis2007.bloc.cat/

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home