06 de desembre 2006

FER ELS DEURES

Els socialistes no arranquen ni a la de tres. És com si pensaren que el canvi de cicle polític caurà del cel confiant únicament en la llei de la gravetat. No se'ls veu amb ganes.

Està bé que confien en el carisma de Zapatero i que vullguen arrossegar vots passejant-lo per tot el País Valencià, però que sàpien que si milloren els seus resultats gràcies al president del govern, després hauran de pagar-li factura en forma de vassallatge.

Socialistes i Compromís pel País Valencià saben on volen arribar, però han de fer el camí per separat. Sense interferències. Amb complicitat. Però els que estem per un futur pacte de govern exigim que cadascú fassa els seus deures. I el temps, corre que vola.



MENTRESTANT...

Mentrestant, hem comprés el que volien dir Camps, Rambla i el Niño Melón quan parlaven de la dificultat de barrejar l'aigua i l'oli. Es referíen a la impossibilitat de tancar les pròpies llistes electorals a causa de les picabaralles de Camps i Zaplana.

A Gandia, Ferran Mut, que és zaplanista, està disposat a trencar el partit i presentar una candidatura alternativa al PP si no el posen a ell de cap de llista. Però és que Ferran Mut és director general en la conselleria del Niño Melón, és a dir, que forma part del govern de Camps, a pesar de Camps i en contra de la voluntat de Camps. Ja saben, el president de la Generalitat que té por que vinga un tripartit perquè vol un gobierno fuerte. De llanderola, Paco, de llanderola.

2 Comments:

At 19:24, Anonymous Anònim diu...

Morera ha de deixar de mirar-se el melic per si ha perdut alguna dignitat i Marcos ha de ser menys negativista i autoritària i acceptar que molta gent confia en les possibilitats del Compromís.

 
At 14:34, Anonymous Anònim diu...

I per qué no ens dediquem a felicitar a Morera i Marcos enlloc de a intentar emprenyar-los?

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home