05 de desembre 2006

I L'OLI I L'AIGUA ? BÉ, GRÀCIES

Glòria Marcos ha tornat a repetir que mai no permetrà que per acció o omissió governe el PP. És a dir, que la coalició farà el possible i l'impossible per fer un pacte de legislatura o de govern amb els socialistes. Sobre quines bases?: Doncs, dependrà del suport electoral que obtinga cadascú. Com ha dit assenyadament la coordinadora general d'EU, el nivell d'exigència serà directament proporcional als diputats que obtinguen els socialistes i Compromís pel País Valencià.

Durant la gestació del pacte EU-Bloc, han sigut moltes les persones, organitzacions i col.lectius que han empentat per fer-lo possible. Ara, és legítim que Compromís pel País Valencià els intente implicar en el projecte. I és raonable proposar que aquest suport es puga visualitzar en la presència d'algun dels membres d'eixes organitzacions i col.lectius en llocs simbòlics de les llistes electorals.

MENTRESTANT...

Mentrestant, el PP intenta solucionar l'enfonsament de l'escenari del Palau de les Arts posant damunt de la plataforma original una mena de tablao flamenc. El president de la Generalitat, continua amb el seu pànic escènic i és incapaç de rebre els alcaldes de les poblacions afectades pel mal funcionament de la línia u del metro mentre estudia la possibilitat que els vagons vagen a pedals per tal d'evitar les avaries. El PP es manifesta contra el Tribunal Suprem a Vila-real mentre continua sense aclarir-se en la confecció de les llistes electorals. El conseller Esteban González Pons intenta fer creure que farà des de l'aire el que és incapaç de fer en terra ferma per controlar les construccions il.legals.

I novament, aquesta vegada el conseller Esteban González Pons, ataca el pacte d'EU, el Bloc i els Verds utilitzant el mateix símil que Camps i Rambla: que és tant com barrejar l'oli i l'aigua. Seran moniatos!! És que no saben que sense barrejar l'oli i l'aigua no existiria ni la paella? Ni l'arròs al forn.... I es diuen valencians!.

9 Comments:

At 13:16, Anonymous Anònim diu...

La cessió que ha fet l'executiva del BLOC a EU és totalment indigna. Açò no és un pacte, és un cotracte d'adhesió on el BLOC ha tragat en totes les condicions imposades per EU. Més que "Adeu al PP" es tracta clarament d'"Adeu al BLOC". No és nou, a la Biblia ja hi ha un persontje que feia destarifos per un plat de llentilles. Ho senc, el nacionalisme valencià està en venda.

 
At 14:00, Blogger Andreu diu...

Home, treus unes interpretacions bastant lamentables (perdò per la frasse), en primer lloc per allà juny tant les direccions d'EUPV i el BLOC van presentar un esborrany de possible programa (crec que eres cosins germans els programes per no dir-te germans). Segon. s'ha fet cas de pràcticament totes les entitats culturals i plataformes nacionalistes més importants per a que es posaren d'acord totes les formacions nacionalistes-progresistes a nivell de País.
Per tant jo no veig cap venda per cap de lloc... ara que si el que vols eque juguem al suicidi col.lectiu totes les forces polítiques... no crec que el País estiga per a eixe tipus de joc.
En fi, després tots ha cedit envers del consens.
Ara bé no sóc massa seguidor del que diu la biblia, més bé sóc seguidor d'aquells que volen fer fóra al Pp de la Generalitat, i el compromís pel País Valencià pot fer-ho possible. Sí això són dentilles, jo repetisc plat, i tu?

 
At 16:02, Anonymous Anònim diu...

Aleshores, segons tú, tots aquells que no volen fusionar-se en el mateix grup parlamentari que EU, possant-se baix les seues ordres, assumint el risc en diputats si les coses van malament per a la coalició però no beneficiant-se si van bé. Tots els que no volen això per al BLOC és que no volen fer fora al PP? És això el que vols dir?

 
At 17:46, Anonymous Anònim diu...

Trobe legítim (i previsible), que tant des del BLOC com des d'EU hi haja veus que discrepen respecte al pacte abastat i les seues condicions. El que ja no trobe tant raonables són alguns dels arguments que es donen: cessions indignes, plat de llentilles, destarifos...

Per mi, la cosa és molt més senzilla: podia el Bloc permetre's quedar-se fora de les Corts per tercera vegada i amb una nova majoria absoluta del PP? Sincerament, crec que no.

Ara el pacte garanteix presència del Bloc a les Corts i posa a tir la majoria absoluta del PP. Per les dos raons, em done per satisfet. I crec, de veres, que la inmensa majoria de potencials votants pensen el mateix

 
At 18:34, Blogger Andreu diu...

Crec que deuries de llegir millor el que pose, i t'ho torne a repetir, jo sóc seguidor d'aquells que volen tirar al Pp de la Generalitat i el Compromís pel País Valencià pot fer-ho possible. Si això són dentilles, jo repetisc i tu?.
Ara tu vols que els nacionalistes juguen a la ruleta russa? tu mateix, el mitjà més efectiu del que per "a mi" és l'objectiu fonamental que és tombar el Pp és el compromís pel País Valencià.

Home, podem si vols jugar a quedar-nos sense representació parlamentària altra vegada, poder es pot, ara creus que això ho entendria el nostre potencial electorat?, creus tu que entendria que havent un mecanisme de cooperació de l'esquerra-nacionalista, s'optara per jugar-se-la altra vegada?. Diuen que mal estarien les coses sinó s'aconseguires 15000 vots més, doncs mira el resultat anterior de fa 4 anys.
Ara, s'ha conseguit un pacte nacional que contenta a tots i pot ser un mecanisme ben efectiu.

 
At 21:07, Anonymous Anònim diu...

Cal mirar a la molta gent que no és del BLOC, d'EU o d'altres i que vol una cosa sòlida a la que votar, que vaja contra el PP i que no siga el PSOE.
I això és el Compromís que fa temps venen impulsant el BES, Esquerra i País, EV-EE.EV,... i que és el millor instrument per fer un canvi de veritat en la Generalitat i en el País.

 
At 09:37, Anonymous Anònim diu...

Adeu al BLOC

 
At 10:43, Anonymous Anònim diu...

Normalment la gent que critica és gent propera a ERPV que per tal de justificar el no al pacte, ataca als nacionalistes, en fi, ells prefereixen la implantació territorial que l'adéu al Pp.

 
At 14:18, Anonymous Anònim diu...

No al "Compromís per la Cadira".

El PP anirà al carrer si el PSOE trau bons resultats, no si els trau EU-Bloc.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home