06 de desembre 2006

EL GOVERN DE L'EMPASTRE



El govern valencià ha patit un atac de transparència informativa. Tres dies després que transcendira l'accident en el Palau de les Arts, els consellers d'Economia i Hisenda, Gerardo Camps, i de Cultura i Eduació, Alejandro Font de Mora, han comparegut en roda de premsa. Només unes hores després han facilitat una primera foto de l'interior del coliseu. Vos convidem a seguir el camí de les fletxes blaves que anireu trobant a la imatge de dalt.

8 Comments:

At 02:12, Anonymous Anònim diu...

Xé que bo !

 
At 09:50, Anonymous Anònim diu...

Adeu al BLOC

Els següents articles són dels estatuts del BLOC. Fins ara es reconeixia el pluralisme polític. A partit d'ara tots els que no convergeixquen ideológicament amb EU, seria convenient que algú els diga on poden anar-sen. És prou probable que a casa.
A més EU no és d'estricta obediència valenciana, com tots sabreu.

L'executiva s'ha extralimitat en les seues cesions a EU ja que, més enllà dels estatuts del BLOC (que també), el Consell Nacional NO ELS AUTORITZABA a donar molt del que s'ha donat, com ara la representació de diputats (que per al cas de que la coalició traga més o menys de 10 diputats la representació del BLOC varia entre el 12,5% i el 23%). De moment i fins que el Consell Nacional no el convalide, el acord és NUL.

article 3.-Àmbit territorial. El BLOC és una organització d'estricta obediència valenciana.
article 7.-Pluralisme polític. El BLOC, com a expressió unitària del nacionalisme valencià, reconeix l'existència de distintes tendències polítiques al seu si, tot i que l'adscripció i militància al BLOC és individual. Aquesta diversitat ideològica, política i organitzativa és un valor positiu del conjunt del moviment valencianista i expressió del seu dinamisme.

 
At 10:33, Anonymous Anònim diu...

Decididament, l'anònim anterior està molt fotut pel pacte. Segurament perquè està molt satisfet pertanyent a un partit nacionalista que no té ni un sol diputat en el parlament autonòmic. Ara mateix el Bloc no és d'obediència valenciana, és d'obediència casolana. Igual és que pensa que en la coalició electoral qui manarà realment serà Llamazares.
El que sembla exagerat és afirmar que en Compromís pel País Valencià no hi ha pluralisme. I més quan l'expectativa és pactar amb el PSPV si els resultats electorals ho permeten. Clar que si no trobes el teu lloc en un espectre que no renuncia a abastir des dels socialistes moderats del PSPV fins tots els variats colors del roig, és que t'has equivocat de lloc.

 
At 11:07, Blogger Andreu diu...

Home, anem a vore, mescles xurros en menines. L'executiva nacional ha acordat donar per bo el pacte amb EUPV per unanimitat (hi ha sectors dintre de l'executiva més reticents , cosa normal) el qual serà ratificat o no pel consell nacional, tanmateix farà EUPV amb la seua militància.
També pots llegir els acords del consell nacional d'1 de juliol i pot ser igual t'aclarisquen alguna cosa.

Per cert, el bloc no reconeix el pluralisme polític?, el Compromís pel País Valencià no pot ser un mecanisme que defensa el pluralisme polític?, sabem que pot ser ens juguem un parlament en 2 partits polítics.

En definitiva; el bloc ha apostat clarament des del congrës Nacional ha tombar al Pp.

En definitiva si optes per quedar-te a casa, l'únic que sorteix beneficiat és el Pp, així que tu mateix. Des de feia temps el Bloc no anava tant lligat a la societat que l'envolta i que jo sàpia els polítics aspiren a representar a la Societat. Per cert, no des de sempre he comulgat en totes les decissions del Consell Nacional, però sempre he respectat i defensat les decissions dels meus companys de viatge.

 
At 11:21, Anonymous Anònim diu...

Els xurros i les menines són que el BLOC aporta a la coalíció el 43% dels vots i té un representació que oscila entre el 12€ i el 23% segons els diputats que traga i que en cap cas pot superar el 30%.
El problema no és ja el pacte, sinò quin pacte.Fins on jo sé el BLOC era un partit polític no una ONG pro fomento d'EU.
Per supost que volem tirar al PP i per supost que acceptem les decisions del Consell Nacional.
Dubtar-ho ja et califica.

 
At 12:20, Blogger Andreu diu...

Perdona però el dubte te l'has posat tu sols...

Anem a vore el PCPV ha baixat les seues pretensions, i el Bloc també ha baixat les seus pretensions ambdòs pel foment del consens, es parteix d'un programa que són cosins germans.

No he vist mai en cap negociació que les parts no cedisquen en benefici de l'entendiment.

El bloc aspira a representar políticament als seus electors, no?, aquest electors també s'agrupen en associacions etc, etc, existeix un clamor envers del consens no?. Doncs a eixe clamor el BLOC li ha donat solució en forma de pacte.

Ara jo treballaré perquè siga el 30 % pel benefici del Bloc i pel benefici del País.

 
At 19:28, Anonymous Anònim diu...

I si pensareu en la gent que volem fer fora al PP i que no torne el PSOE a fer el que li done la gana?
El PCPV no volia ni sentir parlar de l'acord i, no fa tant, passava el mateix al BLOC.
Sense el treball d'Esquerra i País , el BES i molta més gent de dintre i de fora l'acord no s'havera fet. El signarà qui toque pero l'haurà fet la gent i això és molt important per consolidar l'aposta.

 
At 14:31, Anonymous Anònim diu...

Anem a pams.

En primer lloc, és difícil "convergir ideològicament" amb EUPV, per tal com EUPV no té una única ideologia: al seu si hi ha comunistes, ecosocialistes, nacionalistes d'esquerra, etc. El que uneix a EUPV és el seu programa. I és PROGRAMÀTICAMENT com hem convergit EUPV, Bloc, Els Verds-PV, EV-Esquerra Ecologista i IR, de moment.

En EUPV no tenim cap "obediència", som desobedients. Som, això sí, una força de sobirania valenciana. I és des d'aquesta sobirania com decidim actuar també en àmbits més amplis, com el de l'Estat Espanyol (que volem federal) i es federem en IU. Però els pactes els decidim nosaltres, no Llamazares. Faltaria més!

Efectivament, el pacte no està clos fins a que no siga ratificat segons la normativa de cada organització (en EUPV, per Referèndum, com a expressiò màxima de la seua sobirania).

El PCPV sempre ha defensat la convergència de l'esquerra (ens podem remetre a l'informe aprovat en la Comissió Política del 3 de juny de 2005, el primer després del darrer Congrés, on en el seu apartat final, "La convergència política i social i la concurrència electoral", es descriu el "full de ruta" que ha conduït a l'actual pacte, com es pot llegir picant en el meu nom). Com sempre hem dit, i els fets han corroborat, el debat no era pacte sí o no, sino quin pacte i de quina manera.

En fi, companys i companyes: preparem-se per a seguir treballant junts, que tenim molt de camí que fer.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home