12 de desembre 2006

LES POTES DEL POLLASTRE



(Ves punxant les fletxes blaves que trobaràs a la imatge de dalt)

El partit que lidera Francesc Camps aconsegueix donar un primer pas per fer realitat el tripartit amb el qual intenta concórrer a les pròximes eleccions autonòmiques i municipals amb el nom de Partim el Pollastre (PP). L'avanç s'ha produït amb el Partit Rechionalista de Fernando Giner, ja que la negociació amb la formació que lidera Zaplana continua blocada.

L'actual president de le Generalitat, Francesc Camps, ha aconseguit acostar postures amb Fernando Giner després d'oferir-li la possibilitat que deixar la Diputació de València a canvi d'ostentar la presidència de les Corts en substitució de Julio d'España, l'home que ha aconseguit fer bo a Lizondo al capdavant del parlament valencià. Camps també va donar ahir com a propina al líder rechionalista un parc indstrial d'un parell de milions de metres quadrats a Vallada, el seu poble. Notable personatge el tal Fernando Giner qui ha aconseguit fer una gran carrera política únicament a base de fer faltes d'ortografia.

En qualsevol cas, Camps ha optat per desvestir un sant per vestir-ne un altre, ja que marginar Julio d'Espanya ha empipat els de Zaplana. Estos aspiren a confeccionar pràcticament tota la llista autonòmica d'Alacant, cosa que complica molt la formació del tripartit.

Camps, en una demostració de força ha advertit Zaplana que "un pollastre pot caminar amb dues potes". Zaplana, amb un clar menyspreu als rechionalistes, ha replicat: "jo només en veig una".