30 de novembre 2006

HISTÈRIC, CEC I AMNÈSIC

Les coses van bé: les executives d'EU i el Bloc han aprovat el pacte i el PP s'ha tornat histèric. I cec. I amnèsic.

Histèric perquè el conseller Rambla pretèn fer creure que la coalició que està formant-se equival a una mena de Batasuna. Una acusació molt greu en la mesura que la fa una persona que sistemàticament confon Batasuna amb ETA. Segurament el que intenta dir és que li encantaria poder il.legalitzar-nos.

Cec per continuar afirmant que els tripartits han fracassat i el que vol la societat són partits forts i no “experiències com Balears, Catalunya o Galícia”. Partits forts com el del País Valencià on hi ha més populars en la llista d'espera dels jutjats que en les llistes d'espera de la sanitat pública, que ja és dir. Governs forts com el de Balears on tenen el seu director general d'Ordenació del Territori tancat a la presó per corrupció urbanística. Forts com els de la Galícia de Fraga que suraven sobre una mar de txapapote. I el PP sabrà que té en contra de Catalunya on el tripartit acaba de revalidar la seua majoria.

Amnèsic perquè oblida que el PP ja és un tripartit -per cert mal avingut - format per zaplanistes, campsistes i les restes del naufragi d'UV. I cadascun d'ells demana a crits la seua quota de poder. Per cert, nosaltres ja hem tancat pràcticament les llistes electorals i ells encara no s'han aclarit.

I diu Rambla que no tenim ideologia! Clar que la tenim. I ells també la tenen. Nosaltres, tots els colors del roig i del verd. Ells, tots els colors del blau. Des del blau Inmanculada Concepción, fins el blau de falange passant pel blau de brotxa gorda que patentà Lizondo.

25 Comments:

At 17:21, Anonymous Anònim diu...

Escoltar Canal 9 durant 10 minuts hauria de ser motiu suficient per a EU i Bloc, per a que deixen de barallar-se per tonteries d'una vegada (que si el PCPV és estalinista, que si el Bloc és de dretes pro-PP... a no ser que vullgau asustar als votants) i treballar pel que estan demanant molts valencians i valencianes: fer fora al Partit Popular i treballar pel canvi al País Valencià

 
At 17:42, Anonymous Anònim diu...

Atenció, que Paquito també parla !

Ho acabe de llegir a http://delroigalblau.blogspot.com

 
At 19:51, Anonymous Anònim diu...

Hi ha qui no para de donar anim al PP. Ara és la "supressió" de Carles Arnal i la seua substitució per burocràtes de les sigles sense contacte amb l'ecologisme.

 
At 08:29, Anonymous Anònim diu...

FILM "Gloria Marcos, la justiciera"
Cap discrepant viu.
Comparsa: PCPV i BLOC

 
At 09:50, Blogger Andreu diu...

En fi, justificadors del no al pacte, doneu una mica de pena. EUPV ha elegit democràticament a la coordinadora que els interesa (encara que jo preferia un/a altre/a), però el que ens uneix a tots és l'Adéu a Camps i tot el sèquit que l'envolta, tot això baix la base d'un programa comú, però ja només la primera raó que es tirar-los del govern de la Generalitat ja val la pena.

En una cosa estic d'acord, el comportament de Carles Arnal és i ha estat exemplar, però fixat en les diferències ell si està al pacte, fixeu-vos encara que això el fa encara més gran.

Entre la comparsa que dius tu i EUPV-BLOC-VERDS Compromís pel País Valencià i donar-los la majoria absoluta al Pp, jo tinc clar la primera opció. Allà vosaltres.

 
At 13:50, Anonymous Anònim diu...

per a andreu:

"donar pena", és destorbar
voldras dir "donar llàstima"

 
At 14:38, Anonymous Anònim diu...

Felicitats per l'acord! Esperem que feu fora el PP i condicioneu el PSOE en clau valenciana. Ara bé, no crec que el vostre mirall hagi de ser el tripartit català. El model gallec ha funcionat molt millor. El tripartit a Catalunya no es pot dir que hagi revalidat la majoria, ja que ha guanyat CiU i els partits integrants l'han amagat fins després de tancar les urnes.

Una salutació i endavant!

 
At 17:03, Blogger Andreu diu...

Anònim, gràcies per la rectificació, però també és un localisme que utilitzem on visc.

Ara cal transmetre a la societat valenciana, il.lusió, pot ser el començament d'un nou País Valencià més obert, integrador, social, nacional i sobretot dels ciutadans/es. Entre tots/es el farem possible.

 
At 23:55, Anonymous Anònim diu...

Amics,
després de messos de debatre en aquest blog, vull donar-vos una primícia: aquesta vesprada el Comité Nacional del PCPV ha aprovat per 27 vots a favor, 11 en contra i 4 abstencions un Informe en favor de la proposta de pacte. Això obri camí a que al Consell Nacional d'EUPV de demà dissabte el pacte s'aprove sense conflicte. Naturalment, encara s'haurà de ratificar en Referèndum, però en principi tots els component d'EUPV s'han pronunciat a favor (bé tenint en compte les abstencions al si del PCPV, tinc dubtes de la posició del corrent minoritari que encapçala Bort, però demà sortirem de dubtes).

Ah, i per cert, David, en Catalunya la coalició ICV-EUiA s'havia definit obertament des del principi, i en la campanya electoral, per la reedició del Tripartit (el seu lema era "Per un govern d'Esquerres"). Possiblement això haja contribuït a que haka estat l'única força del Tripartit que ha pujat en percentatge i escons. I la única força parlamentària que ha pujat en número de vots. La coherència paga.

 
At 00:04, Anonymous Anònim diu...

En hora bona. El PCPV dona la seua autorització a EUPV per tal que faça el pacte.
Qui tutela al tutelador?
Visca la democràcia participativa!!

 
At 13:08, Anonymous Anònim diu...

Felicitant-nos per l'esforç, de tot nosaltres per aconseguir la trobada d'esquerres, nacionalista i verda. Concretat el pacte,i parlant de la distribució de candidatures, la questió es: EUPV, a decidit la seua llista de candidats, el BLOC també...,però el diputat ecologista, qui ha de triar-ho?, eupv amb glòria al cap o els col·lectius sociopolítics ecologistes? (ja siga entre els tres pilars verds o ampliar a col·lectius ecologistes que porten anys frenant i denunciant la depredació i destrucció del País). Qui pot representar la idea del reforçament de eixa unitat i necessitat, un treball pel pacte i una dedicació i identificació clara per la lluita pel medioambiente, el pacifisme i la participació social? Exposada esta pregunta retòrica. propose que visiteu : http://www.radioklara.org/principal.html

 
At 15:27, Anonymous Anònim diu...

Altra bona notícia en primícia: aquest matí el Consell Nacional d'EUPV s'ha pronuciat en favor de la proposta de pacte per 63 vots a favor, 7 en contra i 11 abstencions. Ara solament falta la ratificació per Referèndum, que s'ha convocat per al 13 de gener.

A l'anonymous de les 00.04 li diré que el PCPV no tutela res. Simplement, com un component d'EUPV, es pronuncia sobre la proposta de pacte, com fan els demés component. I ho va fer aprovant l'Informe presentat per la secretària general.

Pel que fa al candidat d'Els Verds del País Valencià, obviament el decideix la seua organització, de la mateixa manera que EUPV ha decidit els seus (i no els sindicats, per exemple) i el Bloc ha decidit els seus (i no les associacions culturals nacionalistes, per exemple). Naturalment, Els Verds-Esquerra Ecologista també van decidir ells els seu candidat. L'acord final d'ordenació de les llistes es va fer entre tothom (EUPV, Bloc, Els Verds-PV, Els Verds-EE i IR). De fet, la proposta plantejada era la única que podia unir-nos a tots. Una altra proposta hagués deixat fora a alguna de les organitzaciós signants de la coalició.

 
At 18:06, Anonymous Anònim diu...

Al final la gent d'Esquerra i Pais ha fet que prospere la seua proposta.
De que ens ha servit al PC i a G. Marcos guanyar-los?

 
At 17:43, Blogger Andreu diu...

Bé, les qüestions internes dels partits polítics han de ser resoltes pels propis afilitats, jo mateix ja he escrit que preferia un/a altre/a coordinador/a en EUPV, però els delegats/es d'EUPV han elegit democràticament el que millor els interesa, hem de tindre en compte que els afiliats a EUPV també han elegit el que els delegats que participaven en l'Assmeblea.

És una bona notícia el pacte.

Per tant, ara cal treballar primer de tot per fer fóra al Pp (és urgent), perquè sinó fer fóra al Pp no hi haurà possibilitat d'un canvi real.

Llavors, tot els que vulgam un canvi hem de treballar per fer possible això, i les qüestions internes del partits deixar-ho a les respectives organitzacions.

1 OBJECTIU TOMBAR AL PP, 2 OBJECTIU FER POSSIBLE EIXE CANVI, 3 OBJECTIU CONDICIONAL REALMENT AL PSOE, PER TANT TOT PASSA PEL PRIMER OBJECTIU. I TOT VOT ÉS NECESSARI, TOT VOT VAL UNA MINA.

 
At 20:34, Anonymous Anònim diu...

Al anònimo de les 18:06. Jo vaig donar suport amb el meu vot a la actual direcció. Jo sincerament m'haguera presentat en solitari a les eleccions més encara quan les enquestes ens donaven un 7% del vot quan podien enfortir el nostre projecte. Perô malgrat el pacte crec que està direcció creu en el projecte EUPV-IU federal no puc dir el mateix de EiP per la qual cosa estic content que una altra vegada Mollà haja sigut derrotat. Pel que fa al fet de pactar allò que importa és si per a EUPV és quelcom excepcional o és la regla a seguir i entenc que amb la actual direcció el pacte és una excepció mentre que amb EiP haguera significat l'inici d'un llarg camí de pactes a tots els nivells tot ignorant la qüestió programàtica en nom de la suposada "unitat de l'esquerra".Al meu parer la direcció d'EUPV ha defensat aferrissadament els interessos d'EUPV arribant a un pacte en el que eixim com clars guanyadors. Dubte molt que amb EiP haguerem arribat al mateix resultat. I bé en tot cas tenim l'ocasió de dir la nostra en el referèndum .

PD: mira el que ha passat a les illes balears BLOC PER MALLORCA és diu la coalició del PSM i Alternativa,EU-IB, els verds. Una coalició electoral en la qual el nom d'EU ni apareixerà i on en la qüestió programática prima més el tema identitari que no el socioeconòmic per això et dic que hi ha formes i formes de pactar i sens dubte la dirrecció ha aconseguit en tots els sentits els millor del pactes possibles per a EUPV

 
At 00:34, Anonymous Anònim diu...

Cal recordar que el projecte inicial d'EiP era pactar únicament amb el Bloc i Carles Arnal. De fet, defensava que ni ERPV ni Els Verds del País Valencià tingueren llocs de sortida. Les seues propostes no van ser aprovades per EUPV. Tanmateix, ERPV va renunciar a un lloc de sortida per a les autonòmiques. Ara, en la mateixa línia, EiP ha intentat de nou excloure a Els Verds del País Valencià, i ha fracassat.

Però si Esquerra i País pensa que ha guanyat i està contenta, tant millor; en aquest cas, no sé per qué no ha votat la ratificació de Gloria Marcos com a coordinadora. En tot cas, EiP sí ha votat junt a la majoria d'EUPV a favor de la proposta de pacte, i junts hem vitorejat COMPROMÍS - PAÍS VALENCIÀ. Espere, per tant que puguem continuar junt per a reforçar EUPV i el Compromís. I espere que altres companys que no es van sumar en el Consell Nacional ho facen posteriorment.

 
At 09:06, Blogger Andreu diu...

Bé, els que sortim guanyant al pacte som els ciutadans/es que volem un canvi real i efectiu, en el moment que EUPV i BLOC van arribar a l'acord crec que va ser celebrats per tots o molts de nosaltres.
La veritat és que no entenc massa de política, però el que realment veu la gent que tot dos grans partits de la coalició sorteixen reforçats, la qual cosa pot millorar les expectatives de vot de la coalició, una pel mateix propi programa que pot ajudar a les bases més reticents d'EUPV i l'altra pel número de sortides del BLOC (el qual reconeceix en gran messura el caler de vots que aporta el BLOC), per tant tots sortim beneficiats.

Ara bé, el que hem de transmetre és això compromís per intentar traure el País d'on està. No entrem en el joc del Pp, no caigam en eixe error, les direccions del partits estan per això primer per portar el partit i segon per donar explicacions a les bases.

Si entrem en eixa dinàmica pot ser molt perillòs, i més quan el Pp va a jugar a brut i el/s partit que no han entrat en la coalició per pura política d'implantació territorial jugarà això a dividir-nos.

Ara que si voleu més Pp, sou lliures de jugar a barallar-vos, i en això companys/es no em tindreu.

 
At 20:16, Anonymous Anònim diu...

Hi, as you may already noted I am new here.
I will be happy to get any assistance at the start.
Thanks and good luck everyone! ;)

 
At 18:29, Anonymous Anònim diu...

I am able to make link exchange with HIGH pr pages on related keywords like [url=http://www.usainstantpayday.com]bad credit loans[/url] and other financial keywords.
My web page is www.usainstantpayday.com

If your page is important contact me.
please only good pages, wih PR>2 and related to financial keywords
Thanks
Erenuerax

 
At 10:52, Anonymous Anònim diu...

I am right here to help get your site off to a great commence. Don't be one of these that wished they'd carried out it better the very first time, then get on the job, and expense, of starting over. Your web site displays that which you as well as your enterprise or hobby are all about.

I am capable to supply low-cost, user-friendly, custom made developed websites for a wide array of organizations, organizations and groups.Furthermore, it should not cost a lot of money to get you began. I am going to assist manual you by way of the method and even warn you once i think you may be finding in more than your head, or past your spending budget.

Listed here are some hight quality services for a resonable cost:

Front-End Development
Custom web site design
Affordable web site design
E-Commerce website design
Corporate Website Design
Innovative website design
Static Web Design
Website maintenance
Web site re-designs
SEO Services
Logo Design

Please look around the site for further information about the [url=http://www.adrianbotea.com]web designer[/url] services that I am able to offer and to see examples of websites that I have designed

--------------------------------

[url=http://www.adrianbotea.com/seo-services][img]http://www.adrianbotea.com/seo-moz.png[/img][/url]

 
At 15:52, Anonymous Anònim diu...

[b][url=http://www.louisvuittonoutletshopping.co.uk/]louis vuitton uk outlet[/url][/b] Many women would like to buy, and new purse searching is nearby the top rated of your record. The Louis Vuitton footwear is globe well-known printed sneakers or boots. With this particular period, and also the pursuing generations, returning-to-80s might be the awesome structure while it is for your specified period to observe.

[b][url=http://www.bestlouisvuittonhandbagus.com/]louis vuitton purses[/url][/b] A jump-start needs to be that a multi perform twelve volt direct acid battery all of which is that fairly like the battery made use of all over the place within the cars and trucks. They may be scaled-down than automobile batteries and weigh a great deal more than 25-30 lbs This can make them easy to realize more details on carry assault inside the auto. They can be the case utilized as a multi perform backup generator from prime to bottom natural disasters or at the very least whereas camping.

[b][url=http://www.burberryoutletbusiness.com/]www.burberryoutletbusiness.com[/url][/b] Do you need several offices, convention home, storage, manufacturing, and computer system gear regions? Other concerns to contemplate in leasing space are who pays the utilities, housing taxes (some landlords tack taxes onto rental costs), and servicing. Some landlords will supply build-to-suit possibilities, setting up your structure area within their creating. The expense of design is usually within the regular monthly rent about the lease period of time.

[b][url=http://www.bestuggbootsclearance.co.uk/]www.bestuggbootsclearance.co.uk[/url][/b] Some books that provide recommendations on wedding ceremony speeches could suggest that you just set out to remember your speech by coronary heart this selection can conveniently go awry. Certain, you might have your paper facing you, but seeking the words at the time you've overlooked them slows you down and generates lengthy, possibly unpleasant silences. You'll also be looking at your speech verbatim, that may generally sound mechanical and pressured.

[b][url=http://www.bestuggbootsclearance.co.uk/]ugg boots uk[/url][/b] Allen Bradley CompactLogix Nearby I/O lets a person extra financial institution of I/O modules may be added to your CompactLogix system. The first bank incorporates the CompactLogix controller from the significantly left situation. Just about every lender calls for its own electric power supply and also the controller must be in 4 slot positions in the electricity offer.

[b][url=http://www.louisvuittonoutletamerica.com/]louis vuitton outlet[/url][/b] Them combiens a great deal of advantagees from the tunes linked with him / her hanndbag, afforadble discounts and in some cases high-quality ULTyRA Superb. The software program condemn Phecda reduce than regarding could tailor made watches questionnaire Ski transfer : inside And N tum: coloration superb a fabulous erythromycin3b2c labeled as icon successful to creator. Not any.two Cauliflower: Cauliflower is able to emission, as the product Ze.

 
At 00:41, Anonymous Anònim diu...

[b][url=http://www.lovelouisvuittonbags.co.uk/]louis vuitton purses[/url][/b] I don know if you wealthy, possibly your mom and dad are, but I can say for sure with out being aware of their money. As for staying spoiled, that a subjective thought, so I again can say of course. For my part, you are form of spoiled. If you suit this profile, this does not immediately mean that you are a coward that's quickly bullied. It implies that whenever a harmful man or woman shows overwhelming behavior, you could be struggling to get up to this person. You may freeze, shed your voice or give in in order to avoid conflicts.

[b][url=http://www.cheapuggbootsukwebsite.co.uk/]ugg boots uk[/url][/b] That is definitely why it really is crucial to discover that only one unique can never at any time go poor with loafers for males because they undoubtedly are really a obtain louis vuitton bags amount of types obtainable for just a single for earning their come to a choice on. They are really superb sneakers manufactured from good substantial top quality supplies subsequently the person can position them on to the prolonged time. When you have any considerations regarding your personal overall health or the wellbeing of your boy or girl, you ought to constantly consult with that has a medical doctor and other healthcare professional.

[b][url=http://www.cheapuggbootsonlinesales.co.uk/]cheap ugg boots[/url][/b] Unethical organizations could shell out their particular employees to click on on competitor advertisements. Previous but not minimum, simply click fraud can be generated by on the internet robots programmed to click on on advertiser or affiliate advertisements. Some providers head over to good lengths developing delicate software package that permits for this to come about..

[b][url=http://www.uggsunitedkingdom.co.uk/]uggs uk[/url][/b] Clutches support ladies to make the most beneficial result. In designer pretend custom made bags, you constantly uncover specialist, laid-back and trendy totes for pretty much each and every event. In a very way, Takashi Murakami had created considerable reveal to reproduction designer LV, figure to its artwork overseer Marc Jacobs these make replica artist LV receive the most current sort of international design group of associates, in advance of which isn't lively, and Takashi Murakami refigure this picture of Louis vuitton inside the fresh new generation.

[b][url=http://www.uggsunitedkingdom.co.uk/]www.uggsunitedkingdom.co.uk[/url][/b] You have got to choose action now or this total financial savings point will not likely occur. 1st, have a personal savings account. For those who have one, find out just what the interest rate is. Knee Defenders are plastic spacers that may help save a lot of bumps and bruises in your knees although traveling. It is an uncomplicated design--the kind that makes you slap your forehead and say, "Why failed to I think of that?"--that addresses a standard problem. They assist the tall man (or tall female) "stand up for his suitable to sit down" in airline seats..

 
At 00:57, Anonymous Anònim diu...

It looks as if we're in for a storm Discover more people[url=http://redskinsfootballstore.com/]Nike Robert Griffin III Jersey[/url]
places[url=http://www.juliojonesjerseys.us/]Nike Julio Jones Jersey[/url]
ideas and activities that delight and amuse you Even if you have to look at the fact that you are breathing because you can't find anything else
Groom him on the floor or restrain him if he's on a table or in a sink I prefer to believe the Mystics It was extremely difficult to see her lying there anesthetized[url=http://patriotsofficialshop.com/]Patriots Stevan Ridley Jersey[/url]
looking like road kill[url=http://officialbroncosroom.com/]Peyton Manning Kids Jersey[/url]
so soon after holding Cali in my arms while she was put down

 
At 16:17, Anonymous Anònim diu...

top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]free casino games[/url] coincide the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]free casino[/url] unshackled no set aside hand-out at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino games
[/url].

 
At 18:40, Anonymous Anònim diu...

Hi there, this weekend is good designed for me, because this moment i am reading this enormous educational article here at my home.


Stop by my weblog: Zahngold Rechner

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home