21 de desembre 2006

PEPA CHESA I EL BISBE

Per a què enganyar-nos ? La pura realitat és que quan arriben aquestes dates estem més abocats a la fartera i a les cerimònies nadalenques que a cap altra cosa.

Per aquest motiu resulta tan suggerent que el bisbat d'Oriola-Alacant, en compte de parlar de betlems i arbres de Nadal, denuncie que l'urbanisme és "insostenible" i que qualifique d'immoral que hi haja 400.000 vivendes buides quan tantes persones estan sense sostre. És d'esperar que, coherentment amb aquesta postura, l'església done suport a les nombroses mobilitzacions que hi ha anunciades per reivindicar un habitatge digne. Encara més: com un dels eixos de la campanya electoral de Compromís pel País Valencià serà la denúncia de l'urbanisme depredador, no hi ha per què descartar la celebració d'un mitin amb participació de Glòria Marcos, Enric Morera i el bisbe d'Oriola-Alacant.

Cas de no fer-se l'acte conjunt que acabem d'esmentar, la principal culpable serà la responsable d'organització del Bloc Pepa Chesa qui ha anunciat que el seu partit farà una campanya electoral "descarada i atrevida". Clar, això necessàriament ha d'espantar qualsevol bisbe. Què estarà tramant aquesta dona?

2 Comments:

At 14:18, Anonymous Anònim diu...

En la foto de Pepa Chesa hi ha una creu al costat de la paraula democràcia. La creu és cosa vostra o ja estava?

 
At 20:49, Blogger Andreu diu...

Bé podria ser el cas de que si torna a guanyar el Pp en majoria absoluta.. esperem que entre tots fem posible el canvi.

Més democràcia, això és el que proposa el BLOC.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home