20 de desembre 2006

PERQUÈ ELS TEMPS ESTAN CANVIANT

Les coses continuen anant bé. El Bloc ha donat suport al pacte amb EU per una majoria superior a l'esperada i els pronòstics dels més pessimistes no s'han acomplit. Però seria un error reduir els resultats a una simple qüestió numèrica, a un càlcul més o menys encertat. El que s'ha posat en relleu és que molts militants que inicialment no eren favorables al Compromís pel País Valencià, ara ho són. Per convenciment, per disciplina, o per responsabilitat.

Tot fa pensar que a EU passarà el mateix i que el referèndum no serà una simple constatació numèrica del suport que té el projecte, sinó un tancament de files farcit també de convenciment, disciplina i responsabilitat. Simplement perquè l'objectiu paga la pena.

Errades al llarg del procés se n'han fet moltes i totes elles estan arreplegades en aquest blog. Reconeixem que algunes d'elles, fins i tot, hipotequen una part del futur. Però no és el moment de mirar enrere. Tenim el que tenim i amb el que tenim haurem de fer-ho tot. És per aquest motiu que no ens agraden declaracions com les del diputat Joan Antoni Oltra criticant Glòria Marcos i manifestant les seues premonicions sobre el funcionament del futur grup parlamentari. Ni ens agraden a nosaltres ni li convenen a ell perquè ha guanyat el nostre respecte i no és just que un mal comiat l'espatlle. Però també cal dir que tanta obligació tenen alguns diputats de controlar el que diuen com la direcció d'EU de reconèixer la seua vàlua comptant amb ells en la nova etapa que estem obrint.

MENTRESTANT

El PP cada vegada està més implicat en suposats casos de corrupció. Hui ha sigut Xàbia i demà ves a saber què. Les llistes electorals se'ls compliquen per moments i demà mateixa podria haver-hi alguna escissió a Gandia. Hem conegut que el president de la Diputació de València, Fernando Giner, ha estat a punt de deixar el PP per passar-se'n al partit d'extrema dreta que lidera Sentandreu. També reclama la seua part del botí José Maria Chiquillo que té un partit procedent de les despulles d'UV que cap en una bicicleta. Campsistes i zaplanistes no aconsegueixen acostar postures. Els casos judicials se'ls acumulen. Camps, cada vegada té més por escènica. L'únic que els funciona bé es la RTVV. És l'encarregada de fer una realitat a la seua mida a través de la manipulació descarada de la realitat. Com no anem a poder contra aquesta tropa!!

1 Comments:

At 00:11, Anonymous Anònim diu...

Cal desenvolupar iniciatives que popularitzen el Compromís. Sembla que en EU no hi ha moltes ganes de donar estabilitat a la coalició i que en el BLOC estàn ja pagats amb la seua possible representació. Pero es tracta de molt més. Es tracta de tirar al PP i d'aconseguir una presencia alternativa de l'esquerra i el valencianisme que tinga projecció de futur com element determinant de la política al P.V.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home