28 de novembre 2006

ESTE MATÍ PARLÀVEM DE MASCLETAES. ESTA VESPRADA POSEM LES CAMPANADES

EU i Bloc reconeixen per fi que es presentaran en coalició a les pròximes eleccions autonòmiques. Això s'ha de festejar com cal: amb un bon repic de campanes. Per escoltar-les, cliqueu ací i després seleccioneu el play.





Actualització del dimecres, 29 de novembre:
L'elevada demanda de campanades per part dels internautes ens obliga a posar a disposició de tots els interessats i interessades un repic adicional. A disfrutar, que paga la pena !


16 Comments:

At 17:09, Anonymous Anònim diu...

tot està molt bé. però el que no he entés exactament és en que ha cedit EU

 
At 17:20, Anonymous Anònim diu...

La dolça melodia de la tradició, per festejar un projecte de futur i modernitat. Per un nou govern d'esquerra i valencianista, Visca el Compromís pel País Valencià.

 
At 17:23, Anonymous Anònim diu...

Sí, tot està molt bé. És més, qui ha dit que EU i/o Bloc havíen de cedir res? Del que es tractava era d'arribar a un acord. I sembla que ja està ací. Una altra cosa són les espectatives prèvies que s'haguera pogut fer cadascú, però analitzar un pacte en termes de quines espectatives prèvies cedeix cadascú només serveix als qui mai han cregut en la necessitat de cap acord, postura legítima que jo no comparteisc.

 
At 18:21, Anonymous Anònim diu...

I, per fer aplegar a aquest document han tardat sis mesos?

No vull pensar el que tardaran en fer les lleis.

 
At 20:22, Anonymous Anònim diu...

comunistes i beatos s'han posat d'acord. Visca la República Cristiana !!!

 
At 21:03, Anonymous Anònim diu...

L'anònim anterior és una "pardalà". Algú del Pp o algun jerki.

 
At 22:50, Anonymous Anònim diu...

Mentre no ho ratifique la militància de EUPV en referèndum no canteu victòria.Poden haver-hi encara sorpreses

 
At 23:35, Anonymous Anònim diu...

i la del bloc. penseu que un acord en estos termes és contrari a l'acord del consell nacional. però també deia eixe acord que les llistes serien plurals i...
els del bloc ho aprovaran. segur. amb un 40% en contra, però ho aprovaran.

 
At 00:32, Anonymous Anònim diu...

Fabio, això que dius de que poden haver sorpreses en el referèndum entre la militància d'EU no sé si és cert.

El que sí sé és que si la militància d'EU diu NO al pacte, la primera sorpresa se l'emportarà la pròpia EU, que es quedaria a les portes d'unes eleccions amb una direcció desautoritzada per les seues bases. I això és un suicidi polític que no sé si la militància d'EU es pot permetre. Per esta raó, això del referèndum jo només m'ho imagine com un tràmit. Res més. L'alternativa, com dic, és l'hara-kiri polític d'EU.

 
At 08:47, Blogger Andreu diu...

Bé, estic segur que la militància d'EUPV ratificarà l'acord, completament segur. Ara el que ens cal a tots els que pensem que pacte era i és necessaria és traslladar als ciutadans que el canvi és possible, e intentar aglutinar tot el vot possible per forçar a estar en l'oposició al Paco Camps i al seu sèquit.

 
At 08:51, Anonymous Anònim diu...

Ara queda més clar que mai que el problema no era el tercer lloc per Alacant. El problema era i és Esquerra i País per al PCPV i per als interesos de Glòria Marcos.

Quina barra tenen. Ara a veure que explica Ricardo Sixto al Consell Nacional d'EUPV.

 
At 09:48, Anonymous Anònim diu...

i queda clar també la baixa de pantalons del bloc. La batalla de les llistes l'ha guanyat EU en la seua totalitat. I la del programa ni s'ha plantejat mai. Morera ja va dir abans de començar a negociar que no hi hauria problema amb el programa. El que només pot voler dir dues coses, que no pensen complir-lo i per això els hi dona igual, o que estan disposats a defensar qualsevol cosa mentre siga des d'un escó.
El bloc ha fet el ridicul

 
At 11:48, Anonymous Anònim diu...

1) Efectivament, el pacte no està tancat. Primer l'han d'aprovar els òrgans respectius. I en el cas d'EUPV s'ha de ratificar per Referèndum. I ni una cosa ni altra son simples tràmits, sinó l'expressió de la seua democràcia interna.
Es clar, tanmateix, que els negociadors defensaran el pacte possible en els terminis en que ha estat formulat. I no estaran a soles. En particular, tenen el meu compromís de defensar-ho, en primera instància, en el Comité Nacional del PCPV.

2) No ens posem nerviosos. Anem a llegir moltes desqualificacions, probablement molt d'elles, anònimes, de membres o simpatitzants del PP que tenen por de que s'els acabe el xollo. Recomane no fer ni cas, especialment als que no donen la cara amb nom i cognoms, com vinc fent jo des del principi.

 
At 19:57, Anonymous Anònim diu...

Ei, si voleu més campanes estes són del Micalet, un vol general entranyable:

http://campaners.com/sonor/campana49.mp3

 
At 20:43, Anonymous Anònim diu...

ací teniu una perla de canal nou respecte de l´acord:
el dimarts de matí ( 7:30) pose la tele per vore si hi ha "fumata blanca" i veig: fracassa la negociació entre EU i el Bloc, hui dimarts es tornaran a reunir. jo pense, si es tornen a reunir és que encara no han acabat de negociar i, com és que ja ha fracassat?. després durant tot el dimarts estic pendent de les notícies i finalment per la vesprada s´anuncia el pacte. el dimecres de matí (7,30 malauradament, com sempre) pose canal nou i, sorpresa: NO DIU RES de l´acord. o siga, som notícia si ens van mal les coses. això te dues lectures: una mala, la manipulació informativa és total i absoluta a canal nou, i una altra bona i és que estan preocupats pel pacte, ens tenen por i no ens donarán ni aigua i això és bo perque significa que anem pel bon camí cap al canvi de govern

 
At 23:17, Anonymous Anònim diu...

L'acord és necessari per l'esquerra i pel País (perdò per semblar d'Esquerra i País) i una amenaça al PP.
Per això bramen.
La força de la gent reclamant l'acord ha vençut el sectarisme del PC i Gloria Marcos.
En hora bona.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home