20 de novembre 2006

EL QUE SIGA, JA !

Glòria Marcos té tota la raó quan planteja una data límit per tancar les negociacions amb el Bloc. Una data que, a més, és raonable perquè el que no s’aconseguisca d’ací al dos de desembre és evident que ja no s’aconseguirà.

Ens sembla demagògic que el Bloc considere la data com una mena d’ultimàtum, perqùe ells també saben que allargar la negociació en el temps els perjudica igual que a EU.

Vist i debatut, l’únic que queda per saber a estes altures és si la direcció d’EU està disposada a córrer el risc de convocar un referèndum entre les seues bases plantejant donar-li al Bloc el número tres d’Alacant. I per part del Bloc, si la seua direcció està disposada a aguantar la tempesta que li pot vindre via Castelló. La resta, tot és artifici.

Ara, ja està tot dit. Només queda esperar que esta vesprada siga determinant per saber si paga la pena continuar. No pactar ens sembla una burrada, però ajornar la burrada només servirà per fer-la més gran.

2 Comments:

At 20:29, Anonymous Anònim diu...

Estic totalment d'acord. Continuar amb aquesta situació absurda és, no sols un malbaratament d'un temps valuos, sinò un continu generador de desànim, desgast i futura fugida de vots cap l'abstenció o cap el PSOE, mantenint per passiva al PP en el poder 4 anys més.

 
At 20:35, Anonymous Anònim diu...

El que no es podrà evitar és el deteriorament del prestigi d'alguns dirigents que, pel seu dogmatisme, haurien de fer una gran autocrítica.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home