29 de novembre 2006

ÚLTIMA HORA: RAMBLA ES TORNA CARABASSA

El PP dóna mostres evidents de nerviosisme. La prova són aquestes declaracions del conseller portaveu, Vicente Rambla, comparant el pacte amb Batasuna.



(vist i extret de http://delroigalblau.blogspot.com )

11 Comments:

At 23:10, Anonymous Anònim diu...

L'acord és necessari per l'esquerra i pel País (perdò per semblar d'Esquerra i País) i una amenaça al PP.
Per això bramen.
La força de la gent reclamant l'acord ha vençut el sectarisme del PC i Gloria Marcos.
En hora bona.

 
At 09:08, Blogger Andreu diu...

Al final de la Rambla me encontré con la negla flor que creció tan hermosa de su tallo enfermizo. (Radio futura). Això espere, que al final del trajecte ens trobem en un País hermós malgrat Rambla, Camps i altres elemenents.

 
At 11:46, Anonymous Anònim diu...

L'anònim de les 23:10 no s'entera massa. A banda que l'acord haurà encara de ser aprovat als diferents òrgans de les organitzacions involucrades (jo ja he anunciat que el defensaré al si del PCPV), cal recordar que els negociadors que han portat a la situació actual han estat precisament el secretari d'organització del PCPV i el secretari d'organització d'EUPV (vinculat, clar és, amb la coordinadora Gloria Marcos). En tot cas, el que han fer es desmentir el sectarisme del que ens acusaven els sectaris anticomunistes.

 
At 12:52, Blogger CapTallat diu...

Sr. Rafael Pla: ara no toca cap mena de sectarisme ni contrasectarisme. Únicament aconseguir que la Generalitat duga polítiques d'esquerres i valencianistes, i per a això cal tombar primer al PP.

En qualsevol cas, dir que a EUPV o al Bloc hi hagen anticomunistes és dir-la grossa i, donat la vostra representativitat com a membre del CN d'EU, li agrairia molt si poguera estalviar-se aquesta mena de comentaris, almenys fins després de fer els deures que ens reclamen la part decissiva de la societat valenciana, fins després de maig, i com a passatemps d'estiu.

Ens seria de gran profit i de gran ajuda, tot i que sé que també sabrà contribuir-ne de milers d'altres formes, però aquesta mena d'ajut és el que cal precissament ara perquè dins d'un temps l'espectacle fet fins ara passe de ser lamentable a ser una anècdota sense gaire importància. Gràcies.

 
At 16:58, Anonymous Anònim diu...

Ara resulta que el pacte d'esquerres, valencianista i ecologista és d'esquerres, valencianista i transfugista (amb Peris).

 
At 17:57, Blogger CapTallat diu...

Al darrer anònim: Peris ja va molt de temps que no és diputat de les Corts, no? El passat passat és, ara cal mirar el futur. No vulgues tu ara desempolbar els temps de NE, o és que preferixes que ens governen Camps de Golf, Rambla de Despropòsits, el Giner (o Txiner? o Chiner?). Bé, per ser anònim, no m'estendrè més del que mereix.

 
At 19:55, Anonymous Anònim diu...

Escolta captallat: Quins son els teus arguments per deixar fora de l'acord als Verds-EE, on milita l'actual diputat verd Carles Arnal, i substituirlos per altres?
La falta de treball?
La falta de coherència?
La falta de relació amb el mov. ecologista?
O l'obssessió en tallar caps?

 
At 08:30, Anonymous Anònim diu...

Quines coses preguntes.
És l'estalinisme i la conveniència bloquera.

 
At 09:42, Blogger Andreu diu...

Alguns han de justificar perquè no volen el pacte, per això ataquen tant, en fi, els salvadors de la pàtria parlen per justificar-se. En fi, tots coneixem qui són.

 
At 00:07, Anonymous Anònim diu...

Estem farts de salvadors de la patria. I de direccions inútils que sols busquen la seua conveniència sense que importe la coherència o la dignitat.
Fora burocràtes i salvapatries.

 
At 00:29, Anonymous Anònim diu...

Captallat, jo no he dit res d'anticomunistes al si d'EUPV i el Bloc. Contestava a un "anonymous" que de pas que es felicitava pel pacte ens anomenava sectaris. Aquest sí és anticomunista, i tant.
Seria d'esperar que els partidaris del pacte no es dedicaren a desqualificar als que hem pactat; però ací pot escriure anònimament qualsevol, fins i tot membres o simpatitzants del PP que disimulant la seua condició intenten sembrar zitzània. Enfront d'aquests pressumptes infiltrats, per suposat que continuaré defensant al PCPV, a EUPV, i ara també al Compromís pel País Valencià.
Però no tingues por, Captallat, que no me van a liar: jo mire molt bé contra qui dirigir-me, de la mateixa manera que abans tenia cura de no criticar als membres del Bloc ams els que voliem pactar.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home